علی حسنزاده در دومین نشست امسال شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در زمینه آسیب در حال ایجاد ذائقه هستیم اما در زمینه سلامت هیچ ذائقهای برای نوجوانان ایجاد نمیکنیم یعنی بچههای ما زیاد فرصت حضور در حیطه سلامت را ندارند.
وی افزود: در حال حاضر ما که مدیران دستگاههای اجرایی هستیم نیز برای پر کردن اوقات فراغت فرزندانمان دچار مشکل هستیم؛ باشگاهها و کلاسهایی که در دسترس هستند هزینههای بالایی دارند بنابراین ذائقه در حوزه سلامت کم و در زمینه آسیب بسیار زیاد است.
حسنزاده با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت عنوان کرد: همه ما والدین، آماتور هستیم و هیچکدام از ما در زمینه تربیت فرزند، آموزشدیده نیستیم و میخواهیم آن تجربهای که پدران و مادران ما داشتند را در قالب نئو فرزندپروری برای فرزندانمان ایجاد کنیم.
معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی خوزستان گفت: همانقدر که والدین ما در زمینه تربیت آماتور هستند، ما که تحصیلکرده علم روانشناسی هستیم هم آماتور هستیم زیرا دانش عملی تربیت فرزندان رعایت نمیشود.
وی افزود: یک سری مربیان در زمینه آموزش و پرورش داریم که بسیار کم هستند و نیازمند تقویت هستند؛ اقدامات کم این مربیان برای دانشآموزان نیز گاه در خانواده دچار اضمحلال میشود.حسنزاده بر لزوم همکاری خانواده و مدرسه در این زمینه تاکید کرد.
لزوم ایجاد ذائقه سلامت برای نوجوانان در برابر اعتیاد
برچسب ها
شادیهایی که نیاز به پول ندارند
اغلب افراد بر این باورند شاد بودن تنها با خرچ کردن پول اتفاق میافتد، در حالی که راهکارهایی برای شادی بدون پول نیز وجود دارد.
ببخشم یا درد بکشم؟
یک کارشناس ارشد روانشناسی ارتباط بین بخشودگی و سلامت جسمی را تشریح کرد.
انجمن روانشناسی اسلامی جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
انجمن روانشناسی اسلامی در پی جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی در نوارغزه، بیانیه ای منتشر کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.